Monday, January 19, 2015

Template blog/website buatan sendiri

Alhamdulillah, dapat juga menyiapkan laman warna warni studio. Memang sedikit lambat untuk menyediakan laman tersebut. Semua template untuk laman tersebut saya buat sendiri. Dalam tahun 2015 ini memang nak fokus kepada perniagaan online melalui warna warni studio.

Nak tahu apa yang warna warni studio ni buat?

Kami menawarkan khidmat design untuk kemudahan anda. Daripada design Ebook cover sehinggalah ke khidmat mencetak business card. Kami cuba menawarkan harga yang kompetitif untuk para pelanggan kami. Kami juga merupakan sebuah syarikat yang berdaftar dengan SSM (002392363-H). Kami berusaha untuk memberikan khidmat dan servis yang terbaik untuk anda. Dalam masa yang sama, kami juga cuba menaik taraf dan memperbaiki mutu perkhidmatan kami setiap hari. Selamat berurusan dengan kami di Warna Warni Studio.

Jadi kalau anda nak dapatkan perkhidmatan design bolehlah terus berurusan dengan warna warni studio melalui lamannya www.warnawarnisc.com

Tahun 2015 ini mungkin ramai yang nak buka perniagaan baru dan buat ebook dan macam-macam lagi. Jadi memang sesuailah untuk mendapatkan khidmat warna warni studio.

" Servis lima bintang, harga kaki lima"
 

No comments:

Post a Comment

Anda juga mungkin meminati