Saturday, May 24, 2014

KELAS ONLINE YANG SESUAI UNTUK MEREKA YANG BEKERJA DI RUMAH

Ada peluang memang semua benda nak buat sendiri. Elok ke, buruk ke, rasa macam lagi puas bila buat sendiri daripada suruh orang. Tapi masa belajar dulu tak pula macam tu. Macam lagi ramai yang main salin je orang lain punya tugasan. Beberapa hari yang lepas dapat kesempatan nak membaiki dan menukar pintu bilik air. Isteri dah minta ganti dah lama dah. Rumah tak berapa luas, jadi memang suka guna pintu PVC yang jenis tarik dan boleh lipat tu. Masalahnya dah ada anak kecil, memang pintu tu jadi sasaran menarik merekalah. Kejap sahaja dah rosak.

Maka bertungkus lumus jugalah nak menukar pintu tu. Kira-kira separuh hari jugalah nak siap. Memang tak ada pengalaman. Ingatkan senang, rupanya susah juga bila tak tahu. Tapi Alhamdulillah, hasilnya boleh tahan. Sebab kedekut tak nak bayar upah pasang beberapa ratus ringgit. Rasanya lebih murah kalau pasang sendiri. Tapi kira-kira balik macam lagi mahal pula. Ialah campur beli pintu, beli perkakasan, (drill dan sebagainya). Nampak gayanya memang kena bagi yang pakarlah untuk lakukan urusan sebegini di masa hadapan.

Sebut pasal pakar dan belajar ni, saya nak kongsikan sedikit dengan para pembaca semua. Kalau ada yang berminat nak memulakan perniagaan, menulis ebook dan sebagainya berkaitan dengan perniagaan tapi tak tahu cara nak bermula. Bolehlah lihat Klip Video di bawah.


Anda boleh sertai mana-mana kelas online berikut berdasarkan minat dan keperluan anda:


  •  Kelas asas blog dan penulisan
  •  Kelas asas blog, fan page dan mula bisnes
  •  Kelas penulisan kreatif
  •  Kelas beriklan mudah.my
  •  Kelas penulisan ebook pertama
  •  Kelas borong Telekung solat
  •  Kelas urus akaun WAHM SOHO

4 Pakej telah disediakan. Pilihlah kelas berdasarkan keperluan, minat dan kemampuan anda

Keterangan lanjut, sila hubungi saya melalui:

Emel: ahmadshahrin.mohamadanuar@gmail.com
SMS/whatsapp: 017-4816770
Facebook: www.facebook.com/ahmadshahrin.manuar

No comments:

Post a Comment

Anda juga mungkin meminati